Bul-Original
 
   
Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Natural Oak Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble
Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Natural Oak Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble Auping Noble
Auping Noble
0 Review | Review toevoegen
Auping Noble
€ 0,00
Prijs per stuk
 
Kom kijken in onze showroom :  Auping Noble.

Ingetogen luxe’ zo omschrijft het team van Auping haar nieuwste ontwerp genaamd Auping Noble. Gemaakt van Massief eikenhout, natuurlijke materialen en helemaal naar smaak van de consument samen te stellen.

De Auping Noble is een ontwerp van de jonge ontwerper Johan van Engel. Hij ontwierp nog nooit eerder een bed, maar de klik met Auping zorgde voor een heel mooie creatie. “Tijdens het ontwerpen heb ik gefocust op ingetogen luxe, functionaliteit en geborgenheid. Voor mij zit luxe ook in het gebruik van natuurlijke en hoogwaardige materialen; vandaar de keuze voor massief eikenhout. De afgeronde hoeken voelen zacht en stralen vakmanschap en kwaliteit uit. Er ontstaat een mooie gelaagdheid doordat de tafeltjes aan het bed vastzitten en de zachte kussens rusten op het houten plateau. Dat zorgt voor balans in dit tijdloze ontwerp.”

De Auping Noble kan helemaal samengesteld worden door de consument. Zo zijn er 5 kleuren beits en kan er gekozen worden uit 14 stofgroepen en 95 varianten voor het hoofdvoedsel en de kussens. Alle Auping Matrassen passen in Auping Noble en uiteraard ook de Auping Smart Base.


Prijsklasse +/- vanaf 11.160,=

Heeft u interesse? mail ons : schaatsenberg@tiscali.nl 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

 
B E D R I J F S I N F O

Het Bedden en Babyhuis
Fa. Schaatsenberg
Damstraat 10
3531 BV Utrecht 

Telefoon:  030-2937892
e-mail: schaatsenberg@tiscali.nl

openingstijden winkel:
Dinsdag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur 
Zaterdag 09.00-17.00 uur
( zondag en maandag gesloten)

BTW Nummer : NL 002221470B01
Kamer van Koophandel: 30012706