Bul-Original
 
   
Retour en teruggave beleid van www.hetbeddenenbabyhuis.nl :

In onze algemene voorwaarden kunt u alles lezen over ons retour en teruggave beleid .
De belangrijkste punten hierin zijn :

1) Wij hanteren 14 dagen retour en teruggave beleid . Vanaf aankomst van het product heeft u 14 dagen de tijd om deze terug te sturen.
2) Bij teruggestuurde goederen betalen wij u het bedrag retour van het artikel + de eventueel betaalde verzendkosten ( bij de aankoop)  . De retour verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.
3) Na retour ontvangst streven wij er naar om het bedrag binnen 2 werkdagen aan u terug te betalen , altijd zo spoedig mogelijk .
4) Wij hebben geen retour formulier . Stuurt u het artikel retour met een kopie van de factuur of met een briefje met uw NAW ( naam , adres, woonplaats ) gegevens en factuurnummer . Zo kunnen wij snel herleiden om welke order het gaat.
5) Gebruikte artikelen nemen wij niet terug , om hygienischre redenen kunnen wij geen gebruikte artikelen zoals dekbedden of hoofdkussens etc. terug nemen
6)  Retour producten stuurt u naar : Het Bedden en Babyhuis , Damstraat 10 , 3531BV  UTRECHT.
7) Als u nog vragen heeft kunt u ons mailen : schaatsenberg@tiscali.nl of bellen op 030-2937892 

Oftewel:
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

'De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.’’

Mocht u nog vragen hebben kunt u mailen naar info@keurmerk.info
 
B E D R I J F S I N F O

Het Bedden en Babyhuis
Fa. Schaatsenberg
Damstraat 10
3531 BV Utrecht 

Telefoon:  030-2937892
e-mail: schaatsenberg@tiscali.nl

openingstijden winkel:
Dinsdag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur 
Zaterdag 09.00-17.00 uur
( zondag en maandag gesloten)

BTW Nummer : NL 002221470B01
Kamer van Koophandel: 30012706